Vánoční koncert bude o potu, divočině a ostrých beatech, slibují Skyline

Vydáno 12.12.2011 | autor: redakce

Skyline si stejně jako řada dalších kapel připravila vánoční koncert. Kapela vystoupí již ve čtvrtek 15. prosince v pražském Lucerna Music Baru a půjde o její největší klubový koncert za rok 2011.

Vánoční koncert bude o potu, divočině a ostrých beatech, slibují Skyline Vánoční koncert bude o potu, divočině a ostrých beatech, slibují Skyline

 
skyline_80Koncert to nebude jen tak ledajaký, taneční parta totiž slibuje pořádnou divočinu a narvrch nějaké to překvapení. "Tak hlavně to bude nářez jako vždy, koledy ani adventní klid slíbit nemůžeme. Slibujeme jen pot, divočinu a ostrý beaty! Ale samozřejmě dojde i na nějaké to vánoční překvápko, to zase jo. A k tomu všemu ještě speciální scéna a speciální projekce! On to totiž není jen vánoční koncert, je to zároveň náš největší klubový koncert letos a tak je to pro nás samozřejmě velká událost," prozrazuje s úsměvem Hoffy.

Skyline za sebou mají náročný rok, během kterého se mimo jiné v rámci koncertování stihli podívat také do ciziny. "Byl to dobrý rok – užili jsme si ho. Hodně jsme hráli, povedla se festivalová sezóna, měli jsme radost, jak naživo fungují skladby z naší poslední desky Private Madness, Public Danger. A k tomu jako dva velký bonusy koncert na obřím festivalu Sziget v Budapešti a taky naše první tour po USA," prozrazuje dále.

Ani rok 2012 nebude pro Skyline odpočinkový. Krom koncertování chystají spolupráci s Mňága a Žďorp a pomalu se chystají vrhnout se na novou desku. "Nejdřív musíme dodělat možná trochu překvapivě cover Mňágy a Žďorp k jejich 25. výročí. Petr Fiala nás oslovil a my jsme kývli – je to pro nás výzva, už jenom tím, že jsme se museli vůbec popvé pustit do češtiny. Jinak začínáme pozvolna pracovat na naší další desce. Momentálně dáváme dohromady první nové skladby, zatím jsou docela dost taneční, i když těžko říct, kam se to ještě zvrtne. No a krom toho samozřejmě budeme hrát všude možně, protože to je náš život," dodává Hoffy na závěr.



text: map, foto: archiv 
zavřít