NOVÉ BOXERKY OD REPRESENTU!

Vydáno 13.12.2011 | autor: redakce

Boxerky Represent asi netřeba dlouze představovat. Jedná se o produkt, který má na českém trhu svou tradici a mnoho příznivců.

NOVÉ BOXERKY OD REPRESENTU! NOVÉ BOXERKY OD REPRESENTU!

 
Základním kamenem sortimentu boxerek Represent jsou boxerky Classic, které firma vyrábí již od svého vzniku a běžně nabízí desítky až stovky různých vzorů. Represent navíc vypustil na český trh v posledních několika měsících boxerky Exclusive a boxerky Sport.

image1

image2REPRESENT EXCLUSIVE BOXERS vychází z modelové řady CLASSIC, ale jsou oproti nim vyrobené z mnohem kvalitnějších materiálů a navíc v modifikovaném střihu, který zaručí nejvyšší komfort nošení! Cílem nové kolekce pánských boxerek EXCLUSIVE není nahradit dosavadní oblíbené boxerky značky Represent, ale poskytnout zákazníkovi TOP produkt, který je kvalitativně ještě o něco dál a uspokojí i ty nejnáročnější kupující.

REPRESENT EXCLUSIVE BOXERS poznáte na první pohled podle nové etikety s motivem vavřínového věnce, který je synonymem pro vítěze. A to také EXCLUSIVE BOXERS jsou! Vítězem nad nepohodlím!

Jen měsíců po nové řadě EXCLUSIVE BOXERS přichází Represent vzápětí s dalším obohacením svého sortimentu. Po několikaměsíčním testování uvádí na trh pánské přiléhavé boxerky s názvem REPRESENT SPORT BOXERS. Jak název napovídá, trenýrky jsou určeny převážně sportovcům, kteří preferují pohodlí i při několika hodinovém pohybu.






 

image3Kromě sportu najdou REPRESENT SPORT BOXERS praktické využití i při běžném nošení, například pod společenský oblek.

REPRESENT SPORT BOXERS jsou maximálně pohodlné, nekrabatí se a drží vše tam, kde držet mají. Na REPRESENT SPORT BOXERS si při celodenním nošení ani nevzpomenete.

REPRESENT SPORT BOXERS jsou již nyní ke koupi na www.represhop.eu.

Již tradičním benefitem k boxerkám Represent je designová plechovka, díky které se z trenýrek stává luxusně zabalený dárek. Plechovka během let prochází pravidelnou změnou vzhledu, což z ní činí pro mnohé zákazníky i zajímavý sběratelský artefakt.

image4

 zdroj: TZ, map, foto: Represent
zavřít