Slash si natáčení sólovky užívá stejně jako kdysi s Guns N’Roses

Vydáno 05.01.2012 | autor: redakce

Slash přiznal, že natáčení jeho druhého sólového alba bylo to nejlepší, co zažil od natáčení s Guns N’Roses v začátcích jejich kariéry.

Slash si natáčení sólovky užívá stejně jako kdysi s Guns N’Roses Slash si natáčení sólovky užívá stejně jako kdysi s Guns N’Roses


slash4Kytarista, který momentálně natáčí pokračování jeho sólového debutu v Los Angeles, navíc dodal, že se na desku snaží dostat více "živého" zvuku. "Je to největší sranda od doby, co jsme začínali s Guns N'Roses," přiznal Slash. „Konečně jsem našel určitou svobodu a jsem schopný se pohodlně domluvit s klukama, se kterýma pracuju. Jsem schopný se soustředit na to, co je třeba a nerozptyluje mě nic zvenčí ani zevnitř, ani žádné zmatky," dodal.

Slash opět spolupracuje s Mylesem Kennedym, frontmanem Alter Bridge, na vokálech. Kapela natáčí ve Barefoot Studio v Kalifornii s producentem Ericem Valentine, jak řekl basák Todd Kerns.

"Snažíme se o co nejlepší záznam, takže moje sóla jsou syrová a pravděpodobně rozbředlejší, protože jsou velmi spontánní," dodal. „Všechno je hrané naživo, sóla, všechno."

Guns N'Roses by letos v dubnu měli vstoupit do Rock'n'rollové síně slávy. Spekuluje se i o setkání kapely v původní sestavě a koncertech. Slash už na jakékoliv úvahy o comebacku rezignoval a řekl, že jenom bůh ví, jak to dopadne. „Jestli začneme já, Izzy, Axl a Duff spolu mluvit, mohlo by to vyjít," dodal optimisticky Slash.

text: map, foto: archiv


slash_top 

 

 

zavřít