MUSIC HELPS CHILDREN

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

20. listopadu se v pražském Lucerna Music Baru uskuteční koncert tří zpěvaček: Ivy Frülingové, Mishy a Martiny Balogové. Vystoupení proběhne v rámci benefiční akce MUSIC HELPS CHILDREN.

MUSIC HELPS CHILDREN MUSIC HELPS CHILDREN

MUSIC HELPS CHILDREN
20.11. od 18 hod. - Lucerna Music Bar, Praha


Zmíněné zpěvačky se pokusí spojit své síly ještě společně s DJs Cubikem a Trafikem a pomoci tak dětem z dětských domovů. Výtěžek tohoto koncertu bude věnován Nadaci Terezy Maxové, konkrétně pak na stipendia pro mladé lidi bez zázemí, kteří studují vysokou školu.



Z českých statistik vyplývá, že každé 167. dítě u nás nežije se svými biologickými rodiči. Vybrané prostředky umožní dětem plnohodnotně studovat a tím také zvýšit šanci pro lepší přípravu na jejich budoucí povolání.

Na této myšlence je postaven i dlouhodobě pojatý program nadace s názvem Fashion for kids, který 9. listopadu odstartuje charitativní módní přehlídka v Obecním domě. Na molu tam zazáří i světově známé modelky jako jsou Daniela Peštová, Petra Němcová, Jessica Sjoo, či Sarah Brandner. Role mužských modelů si pak vyzkouší například Milan Baroš a Tomáš Ujfaluši. Překvapením večera bude účast topmodelky Karolíny Kurkové, atleta Romana Šebrleho a především zpěváka Briana Adamse, který nad celým projektem převzal patronát.

Projekt „Fashion for Kids“ pak bude pokračovat prodejem módních náramků, jejichž zakoupením bude moci každý z nás pomoci svým dílem dětem z dětských domovů k dosažení takového vzdělání, které jim pomůže prosadit se na trhu práce. Náramek si bude moci veřejnost pořídit za padesát korun ve vybraných obchodech, v síti kaváren Emporio Café či přes poradce Oriflame.

zavřít