HOT 1/06: THE STYLE IT TAKES...

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Děsí vás tmavé, nevlídné a mrazivé zimní období? Jednoduchá pomoc. Tak například teď, v prvním měsíci roku 06, se můžete obrnit proti vrtochům počasí díky nové kolekci od Nike. Anebo si zpestřit den kosmetikou od Marks & Spencers. A věřte: hned v lednu je jak v máji!

HOT 1/06: THE STYLE IT TAKES... HOT 1/06: THE STYLE IT TAKES...

Proběhněte zimou s výstrojí Nike!

Běžecká bunda Protect

Tuto aerodynamickou zapínací bundičku v letošní sezóně úspěch jistě nemine. Má mírně pružné manžety a pas, které se však rozhodně neotírají o tělo. Střih je klasický, přiléhavý. S detaily, jako jsou otvory na palce na rukávech a kapuce příjemně chránící tvář, nedává tato bunda vlezlé zimě ani nejmenší šanci.

Běžecké tričko s dlouhým rukávem React

Díky jedinečné třívrstvé konstrukci zůstává toto tričko neustále o krok napřed. Nová konstrukce Nike React uspokojuje všechny tvé potřeby. Speciální uzlíky sají pot a vytvářejí mezeru mezi tělem a oděvem, abys tělo zůstalo pořád v suchu. Boční a zadní panely ze síťoviny přecházejí do předního dílu z materiálu Dri-FIT. React je lehký, odolný a prodyšný top, na který se můžeš spolehnout... znovu a znovu...



Běžecké přiléhavé kalhoty Tech Tight

S kalhotami Tech Tight můžeš směle nasadit i neostřejší tempo. Středně těžký textilní materiál při běhu pevně obepíná svaly. Zakřivené reflexní lemy vedou ke kontrastním všitým dílům po stranách nohavic a výsledkem je funkční a výrazný vzhled. Síťovina udržuje nohy v příjemném chladu a suchu. Pohodlí a funkci doplňuje pružný pas se stahovací šňůrou, kapsička na klíče vzadu a zapínací rozparky na nohavicích.



Air Structure Triax

Lehkonohé a pohodlné boty Air Structure Triax jsou určené pro běžkyně, které potřebují extra pevnou obuv. Mezipodešev, tlumicí systém Zoom Air v přední části a zkosená pata u modelu Air Structure Triax zajišťují pevnost, pohodlí i ohebnost. Bota je šitá na novém kopytu a má širší špičku. Sedlo na vnitřní straně pohodlně a přitom pevně drží chodidlo. Nová technologie ohybu boty umožňuje přirozený a pohodlný odraz.

www.nike.com

Atraktivní nabídka od Marks & Spencer:
 
1. Toaletní voda per una (50 ml)

Svěží květinová vůně prohloubena smyslnou vůní lesa. cena: 750 Kč



2. Dekorativní kosmetika per una

Kolekce per una nepředstavuje pouze originální mladistvou módu. Nově můžete ve vybraných prodejnách Marks & Spencer zakoupit také vysoce kvalitní dekorativní kosmetiku této unikátní značky. V tuto chvíli je v sortimentu 24 výhradně hypoalergenních produktů.



Dlouhotrvající laky na nehty s leskem
20 různých odstínů, cena 220 Kč

Krémová tvářenka dodává přirozený lehký lesk, pokožka působní jakoby jemně pokryta rosou.
3 různé odstíny, cena 280 Kč

Rozjasňující krém s leskem
Perleťový krém na obličej a tělo dodávající lesk, vhodný pro slavnostní příležitosti.
3 různé odstíny, cena 350 Kč.
 
3. Vlasová kosmetika Daniel Galvin Junior

Významný britský kadeřník Daniel Galvin Junior vyvinul exkluzivně pro Marks & Spencer řadu přírodních a organických produktů pro péči o vlasy (šampony, kondicionéry, spreje pro ochranu při fenování atd.). Daniel vsadil na spojení přírody a nejmodernějších technologií. Výsledkem jsou přípravky, které i těm nejvíce poničeným vlasům dodají profesionální vzhled. Aby si mohl vybrat opravdu každý, nabízíme 5 produktových řad:
 
Volume Plus – pro objem a lesk
Sleek & Shine – pro lesk a hladkost
Colour Care – pro zářivý a zdravý vzhled barevných vlasů
Moisture Plus – pro hebkost a snadnou úpravu vlasů
Style – pro perfektní účes



Cena: od 220 Kč.

www.marks-and-spencer.cz

zavřít