Tony Iommi o rakovině: tohle jsem si k Vánocům nepřál

Vydáno 16.01.2012 | autor: redakce

Přišlo to jako rána z čistého nebe. Tony Iommi, kytarista Black Sabbath, bojuje s rakovinou. Jak na tom slavný rocker momentálně je? Tony vydal oficiální prohlášení, a je optimistické.

Tony Iommi o rakovině: tohle jsem si k Vánocům nepřál Tony Iommi o rakovině: tohle jsem si k Vánocům nepřál

tony_top3Třiašedesátiletý Iommi se nepříjemnou zprávu dozvěděl okolo Vánoc. Diagnóza lékařů zněla tvrdě: zhoubný nádor mízních uzlin. Za štěstí lze považovat fakt, že se nádor podařilo objevit v rané fázi.

Black Sabbath vydali začátkem ledna prohlášení, ve kterém jednak informovali o zdravotním stavu Tonyho, a zároveň ujistili fanoušky, že nové album bude. Kapela totiž přiletěla za Iommim do Londýna, aby mohli společně na comebackové desce pracovat.

A co na to samotný Tony Iommi? „No, tohle jsem si k Vánocům rozhodně nepřál," napsal ironicky ve svém oficiálním prohlášení a poděkoval všem za ohromnou podporu, dopisy a povzbudivé zprávy.

Už jenom netrpělivě čekám na výsledky testů, abychom se mohli pustit do léčby. Je fajn, že se přes to kluci dostali a můžeme pokračovat s přípravami nové desky. No, teď toho vážně není moc co říct, takže ještě jedno díky."

Nezbývá než držet palce a doufat, že se Tony co nejrychleji uzdraví a bude to moct 6. června roztočit s Ozzym a Black Sabbath na koncertě v České republice.



mp


tony_top3
zavřít