LAYO & BUSHWACKA! NEBUDOU SAMI

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Již tento pátek se fanoušci proklatě dobré taneční hudby dočkají: DJská dvojice LAYO & BUSHWACKA! provětrá Abaton v tříhodinovém setu. Soutěž o volné vstupy stále pokračuje, máme i nové info ohledně dalšího line-upu.

LAYO & BUSHWACKA! NEBUDOU SAMI LAYO & BUSHWACKA! NEBUDOU SAMI

Mezi nejnovější informace přímo od pořadatelů patří zprávy o tom, že před samotnými hvězdami z Londýna se představí DJs Lucas a Tráva. Zapařit si během party můžete také na DJs Blonda, Bradyho a Drahotu na podiu Techhouse.cz nebo v chill-outu, kde bude hrát DJ Blue se svým hostem. 

Akce začíná v 21:00, ale pokud nebudete mít dost (a to se vsaďte, že nebudete), oficiální afterparty, na které zahrají DJs Eagle, Enrico, Tommy Rogers a Texx se uskuteční v pražském klubu Studio 54. Ještě stále máte díky iReportu možnost navštívit celou akci bez nutnosti žmoulat v kapse vstupenku. O soutěži o volné vstupy se dočtete níže, nyní krátce o samotných protagonistech:

Layo Paskin a Matthew Bushwacka! Benjamin se v Čechách těší opravdu nesmírné popularitě. Přesvědčit se o tom mohl, kdo navštívil klub Roxy při četných návštěvách Bushwacky. Býval zde častým hostem residentní noci DJe Trávy s názvem MIX, ve dvojici s Layo Paskinem byli k vidění i na památném mejdanu Crave v pražském Abatonu a skvělý live-act předvedli také na festivalu Creamfields, kde hráli přímo po Underworld.

Za poslední dva roky dovezli do Prahy dvakrát svou klubovou noc ALL NIGHT LONG, což je zároveň název jejích aktuální mixované kompilace, která vyšla na značce XL Rec. Na kontě mají navíc dvě skvělá alba, která se pravděpodobně nikdy neohrají (Low Life a Night Works). V současné době pracují na dalším, již třetím společném CD, které pod názvem Feels Closer vyjde krátce po jejich vystoupení v Praze, konkrétně během března. Kvůli přípravě alba se rozhodli z Londýna přemístit do Brooklynu, aby "spojili energii a tvůrčí bzukot New Yorku".

Jejich energické, nabušené sety na pomezí techhouse a breakbeatu z nich dělají unikát. Umí  exaktním a velmi citlivým mixováním převést čistou energii svých desek na publikum jako nikdo jiný. Právě takový zážitek vás čeká na party v pražském Abatonu v pátek 10.února, kde L&B! předvedou tříhodinový set. Bylo by na místě zmínit, že tito dva spoluvlastní spolu s „panem Cé“ aneb Mr. C proslulý londýnský klub The End a labely End, Oblong a Plank, a že patří celosvětově mezi nejžádanější DJs vůbec.

Více info na www.layoandbushwacka.com.


























DVEŘE ABATONU DOKOŘÁN...


..otevřou pánové L & B těm, kteří správně odpoví na následující otázku:

Dvojice Layo & Bushwacka! pochází

a) z Albánie
b) z Arménie
c) z Anglie.

Hrajeme celkem o šest volných vstupů!!

Své odpovědi zasílejte mailem na adresu marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte heslo "Abaton - soutěž" (bez uvozovek, samozřejmě). Nezapomeňte uvést Vaše jméno, místo bydliště, plus telefonický kontakt. Uzávěrka soutěže je 9.2. 2006 v 09:02 hod. ráno. Výherci budou následně telefonicky informováni.



































Good luck and SWITCH THE PARTY ON!!!

www.prostorabaton.cz



zavřít