Cartonnage chystají novou desku, zatím nabízejí singl Apple Pie volně ke stažení

Vydáno 06.03.2012 | autor: redakce

Armin Effenberger a Vanda Choco alias Cartonnage upekli nejen pro své fanoušky Apple Pie. A co víc, nabídli skladbu zdarma ke stažení.

Cartonnage chystají novou desku, zatím nabízejí singl Apple Pie volně ke stažení Cartonnage chystají novou desku, zatím nabízejí singl Apple Pie volně ke stažení


caronngaeArmin Effenberger a Vanda Choco alias Cartonnage upekli nejen pro své fanoušky Apple Pie. „Tuhle skladbu jsme se rozhodli věnovat všem singles, kteří ač hledají, stále nemohou najít svůj vhodný protějšek. Což je bohužel smutným fenoménem této doby," komentuje vznik skladby Vanda Choco, která všem nezadaným prostřednictvím této skladby posílá v závěru písně povzbudivý vzkaz - „nikdo není sám".

Stejné poselství přináší i obal singlu, který zdobí animace dvou (mimochodem zpěvaččiných vlastních) chrtů. Jelikož vyobrazení páru údajně přináší štěstí v lásce, snad bude všem singles „jablečný koláč" Cartonnage nejen chutnat.

Po koncertní premiéře v Paláci Akropolis 25.února dala skupina Apple Pie volně k dispozici na bandzone.

„Přestože už intenzivně pracujeme na novém album, Apple Pie se na něm neobjeví. Chtěli jsme touto skladbou potěšit naše fanoušky a všechny nezadané," dodávají Cartonnage, kteří vydání nové desky plánují na příští rok.

Cartonnage - Apple Pie


zdro: TZ, map
zavřít