A Banquet odtajnili jména hostů na křtu a nabídli dosud nevydanou skladbu

Vydáno 11.03.2012 | autor: redakce

Křest debutu Breath kapely A Banquet se neúprosně blíží. Album bude obsahovat 11 skladeb a první singl s názvem Far Away se představí v průběhu března formou videoklipu. Pro nedočkavé fanoušky ale nyní A Banquet zveřejnili skladbu Night Rose, která se už na novinku nevešla.

A Banquet odtajnili jména hostů na křtu a nabídli dosud nevydanou skladbu A Banquet odtajnili jména hostů na křtu a nabídli dosud nevydanou skladbu


a-banquet2011Kapela v souvislosti se svým křtem oznámila jména zahraničních hostů, kteří se jejich slavnostního koncertu zúčastní. Budou jimi slovenští Talkshow a Low-fi z Itálie.

„Křest desky v Lucerně bude oslavou naší skoro roční práce na desce. Za tu dobu jsme se toho hodně naučili a zase vyvinuli futu-roll dál. Zároveň to bude první koncert v Praze po téměř půlroční pauze, kterou jsme věnovali nahrávání. Takže si to určitě nenechte ujít, budeme mít opravdu spoustu novinek!" vzkazuje Mathieu.

Talkshow je slovenská indie-rock/post-punková kapela založená v roce 2008 v Bratislavě. Zvuk kapely je založený na agresivních melody-garage rock-sound riffových kytarách, mohutné base, tvrdých bicích, temných klávesách a expresivním zpěvu.


Low-fi je italské kvarteto vedené dvojčaty Alessandrem a Adrianem. Se svým new wave/electro/post-punkem se podíleli na několika kompilacích a odehráli spousty koncertů napříč Itálií a východní Evropou. V roce 2010 vydali u Octopus Records své EP a nedávno jim vyšlo jejich debutové album What We Are Is Secret.


A Banquet - Night Rose


zdroj: TZ, map

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít