Majk Spirit v Praze pokřtí Nového človeka. Pomůžou mu Orion, Nironic a Wich

Vydáno 19.03.2012 | autor: redakce

V současné době nejžádanější raper československé scény Majk Spirit v pátek 23. března pokřtí v pražském klubu SaSaZu album Nový človek. Desku recenzent Marek Pros ohodnotil plným počtem bodů. Společně s hlavním aktérem se na podiu představí i další osobnosti domácího hiphopu: Nironic, Orion, Indy, DJ Wich, Mad Skill a skupina MAAT.

Majk Spirit v Praze pokřtí Nového človeka. Pomůžou mu Orion, Nironic a Wich Majk Spirit v Praze pokřtí Nového človeka. Pomůžou mu Orion, Nironic a Wich

majk_spirit_2"Půjde o první originální show k albu v České republice, kde zazní všech devatenáct skladeb. To znamená, že skladby, jako Hviezdy a nebo Ženy treba lúbiť, budou mít na křtu premiéru. Dosud jsem je na koncertech živě ještě nehrál. A zajímavé určitě bude i spojení se živou kapelou Milkshejk v některých skladbách. Myslím, že tak třetina desky by mohla být zahraná ve spolupráci s muzikanty a zbylé dvě třetiny klasicky s DJem. Každý koncert jdu na 100 %, ale tento křest půjdu aspoň na 200 % a nechám na pódiu svou duši, takže se určitě vyplatí přijít," pozval své příznivce Majk Spirit v nedávném rozhovoru čtenáře iReport.cz.

Dalším lákadlem, které si držitel dvou ocenění aktuálního ročníku slovenského Slávika připravil, je premiéra videoklipu k singlu Hladám pravdu.

Aby o show Majka Spirita nepřišli i mimopražští, celý Aurogenio Křest Nový človek bude živě přenášen na tomto odkazu.



zdroj: dm
zavřít