Noví Linkin Park na spadnutí: budou si chtít promluvit

Vydáno 29.03.2012 | autor: redakce

Téměř po dvou letech se na scénu vracejí Linkin Park - jejich nové album vyjde v létě. Své fanoušky zatím ale lákají jen na singl Burn It Down, který pustí do světa 16. dubna.

Noví Linkin Park na spadnutí: budou si chtít promluvit Noví Linkin Park na spadnutí: budou si chtít promluvit


linkin parkJak prozradil zpěvák Mike Shinoda, deska bude obsahovat především kontroverzní témata. „Naučili jsme se, jak psát vážné písně a vážná slova. Naučili jsme se, jak se vypořádat s politikou, vírou a dalšími věcmi. Chtěli bychom se naučit mluvit s lidmi, a ne na lidi," řekl.

Linkin Park vydali své dosud poslední album A Thousand Suns, na němž se hudebně zaexperimentovali a značně se odklonili od své předchozí tvorby, v září 2010.

Za poslední rok stihli zabrousit také do filmu: jejich píseň Iridescent z alba A Thousand Suns vybral do svého filmu Transformers 3 režisér Michael Bay. "První dva songy byly velké hity, tohle bude bezpochybně podobný případ," komentoval Bay svůj výběr. 

Mike Shinoda se navíc podílel na hudbě k indonéskému filmu se silným tématem The Raid. Tento projekt údajně může mít vliv na zvuk novinky jeho domovské kapely. 



map 

Kopie (2) - Linkin_Park
zavřít