Aerosmith: Do čtyř měsíců chceme mít hotové album

Vydáno 01.04.2012 | autor: redakce

Aerosmith se nechali slyšet, že doufají, že vydají nové album letos v červenci. Frontman Steven Tyler by rád pustil novinku ven měsíc poté, co Aerosmith vyrazí na turné Global Warming.

Aerosmith: Do čtyř měsíců chceme mít hotové album Aerosmith: Do čtyř měsíců chceme mít hotové album


aero2012Vysvětlil, že deska, která následuje osm let po poslední Honkin' On Bobo, ještě potřebuje smíchat, a navíc stále nejsou dopsány dva songy.

Novinku produkuje Jack Douglas, který stojí za Toys In The Attic z roku 1975. "Jack je součástí DNA Aerosmith. Hned první den, kdy přišel na zkoušku do studia, se to celé vrátilo," řekl bubeník Joey Krammer.

Steven Tyler dále potvrdil, že budou spolupracovat na soundtracku k fimu G.I. Joe: Retaliation. K filmu poskytnou píseň Legendary Child z alba Get A Grip z roku 1993. Song dostane nový kabát a pravděpodobně se objeví i na jejich novince.

Jak přiznali ostatní členové Aerosmith, natáčení s jejich frontmanem nebylo úplně jednoduché. "Víte co? Budu teď trochu namyšlený. Myslím, že můj perfekcionismus a buzerování jsou to, co kapelu dostalo tam, kde je teď. Nakonec, dělám dobré songy a dělám hity. Jo, jsem takhle dobrej," řekl Tyler v reakci na to, když si bubeník Joey Krammer stěžoval, že je mučil a kytarista Brad Whitford dodal, že byl extrémně náročný.



map
zavřít