Taylor McFerrin, syn Bobbyho McFerrina, předvede one man show v Olomouci

Vydáno 10.04.2012 | autor: redakce

Americký zpěvák Bobby McFerrin je mnohými považován za přírodní úkaz. Autor hitu Don´t Worry Be Happy vystoupí letos na festivalu Colours v Ostravě. Ovšem už v pondělí 16. dubna se v Olomouci představí jeho talentovaný syn Taylor McFerrin.

Taylor McFerrin, syn Bobbyho McFerrina, předvede one man show v Olomouci Taylor McFerrin, syn Bobbyho McFerrina, předvede one man show v Olomouci

taylor-mcferrin-place-in-my-heartU McFerrinů nespadlo jablko daleko od stromu. Podobně jako Bobby i Taylor McFerrin vytvořil novou definici termínu one man show. Díky kombinaci svých dovedností producenta a performera se dostal do povědomí fanoušků nezaměnitelným způsobem, jakým umí naživo pozvolna vystavět své skladby. Zpěv, Fender Rhodes, syntezátory, samply a beatbox jsou jeho hlavními nástroji, kterými podmanivě míchá kořeny soulu šedesátých let se svojí vlastní vizí hip-hopu budoucnosti.

16. dubna se Taylor McFerrin koncertem v olomouckém Jazz Tibet Clubu představí poprvé v České republice. O den dříve, tedy 15. dubna, Američan vystoupí i před bratislavským publikem v Nu Spirit Clubu.




text: dm
zavřít