Nebe křtí debut Legosvět, místem činu bude Havířov

Vydáno 11.04.2012 | autor: redakce

Na sobotu 14. dubna plánuje havířovské Nebe křest svého debutu Nebe. Akce trochu neobvykle neproběhne v Praze, ale v havířovském klubu Stolárna.

Nebe křtí debut Legosvět, místem činu bude Havířov Nebe křtí debut Legosvět, místem činu bude Havířov


nebe promo 7Debutové album Legosvět vzniklo v produkci Richarda Krajča a Borise Carloffa. Upozornila na sebe hned prvním singlem, titulní skladbou z desky. Písničce se dařilo v rádiích, klip se dostal do televizních rotací i díky účinkování Terezy Voříškové. Momentálně si na výbornou vede v hitparádě T-Music...

Domovskou scénu si skupina Nebe pro křest desky vybrala záměrně, v Havířově se těší velké popularitě. Album pokřtí Michal Malátný z Chinaski, chybět nebude ani Richard Krajčo. Na koncertě kapela plánuje natočit videoklip k druhému singlu, písni Mapy.

Richard Krajčo si nedávno založil vlastní label a právě Nebe se stalo jeho prvním producentským počinem. "Kluky znám už strašně dlouho. A kdybych je měl vydat před třemi lety, asi bych to neudělal. Ale oni na sobě strašně zapracovali a poslední demáče se mi moc líbily. Nejdřív jsem je nabídl firmám, dokonce se dostavil i ohlas. Ale ty firmy prostě dnes už nechtějí riskovat, takže chtěly nejlépe hotovou desku atd., a tak jsem si řekl, že to prostě udělám sám a využiju jen distribuce," uvedl Krajčo. 



zdroj: TZ, map
zavřít