KŘEST NIERIKY A SWORDFISHTROMBONES

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Nierika a Swordfishtrombones dnes, 26. dubna, společně pokřtí svá nová alba v pražském Paláci Akropolis. Obě kapely jsou též zastoupeny na CD Soundczech 11, které vyjde 1.5. s novým REPORTEM 5/06.

KŘEST NIERIKY A SWORDFISHTROMBONES KŘEST NIERIKY A SWORDFISHTROMBONES

V rámci společného Blood And Poison Tour a ve výborné formě zavítají kopřivnická Nierika a brněnští Swordfishtrombones 26. dubna do pražského Paláce Akropolis, kde pokřtí svá čerstvá alba Nierika - Poison on Your Spoon (Piper Records) a Swordfishtrombones - Blood And Milk (Indies). Na návštěvníky koncertu čekají také hosté, speciální úprava pódia a projekce.



Nierika – Poison On Your Spon (Piper Records, 2006)

Bývalá triphopová kopřivnická formace NIERIKA přetavila za pomoci renomovaného producenta Dušana Neuwertha (Tata Bojs, EOST, Kryštof atd.) na svém novém albu Poison on Your Spoon svou hudební hmotu ve svižný kytarový pop s neopakovatelnou atmosférou. Novinka vyšla na pro NIERIKU domovském a dnes už etablovaném, také kopřivnickém labelu, Piper Records koncem března.
www.nierika.cz
www.piperrecords.cz



Swordfishtrombones – Blood a Milk (Indies Records, 2006)

Po skvělé úvodní desce Amorous Fruit (Tamto, 1998), po rozhodně ne špatném druhém albu Hunting Season(Escape/Monitor EMI, 2001), plynulém koncertování bez pompézních rozchodů a znovuobnovování činnosti, po dlouhých pěti letech napjatého čekání svých příznivců přišla v únoru na svět třetí řadovka brněnských Swordfishtrombones Blood & Milk v produkci Dušana Neuwertha. Společně dokázali na album dostat to nejlepší, co SFT na prvních dvou deskách jen naznačili. www.sft.cz
zavřít