Rihanna v roli padoucha míří na stříbrná plátna

Vydáno 30.04.2012 | autor: redakce

Rihanna si pravděpodobně zahraje v dalším pokračování akčního trháku Rychle a zběsile. Divoká zpěvačka by měla dostat roli padoucha.

Rihanna v roli padoucha míří na stříbrná plátna Rihanna v roli padoucha míří na stříbrná plátna


Kopie - rihanna-grammy-awards-2012-05Krátce po jejím hereckém debutu ve snímku Battleship zaujme barbadoská kráska místo po boku Vina Diesela a Paula Walkera v šestém pokračovíní úspěšné série.

Podle deníku The Sun Rihanna zaujala tvůrce Rychle a zběsile právě svojí rolí v Battleship, a tak se rozhodli ji oslovit.

"Rihanna udělala dojem svým výstupem ve filmu Battleship. Autoři se proto domnívají, že by mohla být pro svoji roli vhodná. Její postava se dost podobá jejímu skutečnému životu. Pokud to vyjde, mohlo by jí to otevřít dveře k dalším hereckým příležitostem v akčních filmech," uvedl zdroj.

Film by se měl dotočit toto léto a většina scén by měla být umístěna do Londýna a Southendu.

Rihanna má za sebou vydání alba Talk That Talk, ke kterému loni odjela i velké světové turné, během kterého navštívila také Prahu. Letos si od koncertů dává pauzu, čekají ji show jen ve Velké Británii. Věnovat se proto může i jiným projektům, jako je například role v klipu kapely Coldplay, duet s Chrisem Brownem nebo právě herectví.



map

Kopie (2) - rihanna-grammy-awards-2012-05
zavřít