Groove Bar oslaví 2. narozeniny s Notes From Prague a Mikim Křenem

Vydáno 23.05.2012 | autor: redakce

Pražský Groove Bar slaví v sobotu 26. května své 2. narozeniny a popřát mu přijde hned několik hostů v čele s Notes From Prague a Mikim Křenem.

Groove Bar oslaví 2. narozeniny s Notes From Prague a Mikim Křenem Groove Bar oslaví 2. narozeniny s Notes From Prague a Mikim Křenem

notes_from_pragueNotes From Prague vystoupí v čele se zpěvačkou Tamarou, která popřeje Groove Baru Happy Birthday songem. Dalším hostem večera bude herec, režisér, estét a v neposlední řadě DJ Miki Křen, který celý večer uvede slovem a v jeho průběhu bude nejen občas glosovat vaši náladu, ale předvede i svůj dynamický electronic groove set s Chickenloops Dj's.

Neopominutelnou součástí večera pak bude odhalení exkluzivního setu fotografií, které byly vytvořeny Spotlighstudiem (konkrétně fotografkou Miladou Fišerovou a Milanem Marenčákem) přímo pro Groove bar a budou od sobotního večera součástí interiéru. Samotné fotografie byly foceny v prostorách baru a odrážejí tamní atmosféru a styl celého konceptu. Malá "vernisáž" proběhne o 23. hodině a o hodinu později, tedy o půlnoci, se dvěře otevřou pro veřejnost.

Groove Bar samozřejmě chystá i fotoreport z této akce. Fotografie najdete v dalších dnech po oslavě na zdech baru, kde budou volně k rozebrání. Své fotografické zastoupení bude mít na akci i czechoriginalfashion.cz v podobě "fashion agenta".


Vstup na akci je na pozvánku, od půlnoci vstup pro veřejnost (zdarma!)

zdroj: TZ, map

zavřít