Imodium vydávají svoji diskografii a zvou na koncert na parníku

Vydáno 28.05.2012 | autor: redakce

Imodium pokračují v oslavách deseti let své existence. Po lednovém uvedení dokumentu 9½, v němž zmapovali své dosavadní působení na hudební scéně, přichází s dalšími dárky pro fanoušky a navíc zve na tradiční koncert na parníku.

Imodium vydávají svoji diskografii a zvou na koncert na parníku Imodium vydávají svoji diskografii a zvou na koncert na parníku


imodium_parnikImodium ve spolupráci s vydavatelstvím Supraphon digitalizovali celou svou dosavadní diskografii a nabídnou ji 31.května ke koupi v internetovém obchodu Supraphonline a později i na dalších digitálních obchodech, včetně iTunes nebo servisu Musicjet.

Ke třem svým studiovým (Imodium, Stigmata, Polarity) a jednomu koncertnímu albu (Akustika) přidává jako bonus balíček nazvaný 9½. Ten obsahuje devět skladeb, přesněji některé dosud nevydané, rarity a demosnímky úspěšných singlů. Ke stažení pak nabízí i svůj legendární demosnímek Brace, který vyšel v roce 2001.

Kolekci 9½ a digitalizovaný Brace dávají po dobu jednoho měsíce, tedy do konce června, ke stažení zdarma výhradně prostřednictvím www.supraphonline.cz.

Zpěvák a kytarista Thom říká: „Na více než deset let staré nahrávce nebývá zpravidla nic výjimečného. V našem případě je ale třeba si uvědomit, že když jsme Brace točili, bylo nám čtrnáct let. Lidé se navíc po něm neustále ptají."

Na 30. květen připravili Imodium další koncert na parníku. Po dvou minulých akcích vybralo pro letošek větší plavidlo Cecilie, aby mohlo na svém koncertním mejdanu na Vltavě v Praze přivítat více fanoušků najednou. Jako hosty si ke svému vystoupení pozvalo skupinu My Own Story, pro svůj set pak i některé členy kapel Rybičky 48, UDG a Airfare. Kytarista Daniel tvrdí: „Ke koncertu na parníku snad netřeba nic dodávat. Je to každoročně jeden z našich největších mejdanů."



zdroj: TZ, map
zavřít