Sunshine a PSH chystají speciální společný koncert v Hard Rock Café

Vydáno 11.06.2012 | autor: redakce

Sunshine a členové PSH Vladimír 518 a Mike Trafik se netradičně setkají spolu na pódiu. Stane se tak 15. června v pražském Hard Rock Café během speciálního koncertu v rámci Gambrinus Excelent Connection.

Sunshine a PSH chystají speciální společný koncert v Hard Rock Café Sunshine a PSH chystají speciální společný koncert v Hard Rock Café


flyer finalKromě samostatných vystoupení předvedou unikátní propojení hudebních světů indie rocku a rapu. „Propojení dvou odlišných a jedinečných stylů si bude moci užít opravdu každý. Vstup na akci je totiž zdarma. Zároveň všichni příchozí budou u zrodu zcela nového a z mnoha pohledů netradičního projektu Gambrinus Excelent Connection. Jeden z příchozích navíc vyrazí na legendární festival Hard Rock Calling v Londýně," říká organizátor celého projektu Pavel Podruh. Na vylosovaného účastníka akce totiž čeká kompletně hrazený výlet na jeden z největších evropských festivalů v hodnotě 5 000 USD. Ten se letos uskuteční ve dnech 13.-15. července v londýnském Hyde Parku.

 

Akce je pilotním dílem nového projektu Gambrinus Excelent Connection. V rámci jednotlivých akcí se budou setkávat známí i nadějní lidé z oblasti hudby a dalších oblastí kultury, kteří na první pohled vyznávají možná vzdálené žánry a styly. „Pro první hudební setkání jsme zvolili oblíbené, ale stále velmi specifické žánry. V rámci dalších akcí se necháme inspirovat i přáním a nápady veřejnosti," prozrazuje Petr Kouble, manažer Gambrinus 11° Excelent.



zdroj: TZ, map

zavřít