Chcete si zahrát v klipu Tata Bojs? Máte šanci

Vydáno 11.07.2012 | autor: redakce

Tata Bojs chystají nový videoklip k songu Homo Demo a tentokrát se rozhodli oslovit své fanoušky, kteří by se chtěli natáčení zúčastnit.

Chcete si zahrát v klipu Tata Bojs? Máte šanci Chcete si zahrát v klipu Tata Bojs? Máte šanci


tata_bojs3"Milí přátelé, připadáte si vizuálně atraktivní a chcete se objevit v našem novém videoklipu ke skladbě Homo demo? Natáčení proběhne v Praze 16. - 17.7. 2012 od svítání do soumraku," vzkazují Tata Bojs svým příznivcům.

Foto a kontakt posílejte na: tatabojs.homodemo@gmail.com

Ti z vás, kteří se budou charakterově hodit do konceptu, obdrží odpověď s bližšími informacemi od produkce. Uzávěrka je už tento pátek 13. července.

Tata Bojs nedávno vydali ve výpravné sběratelské limitované edici alba Futuretro, Biorytmy, Nanoalbum a Kluci kde ste? Pod speciálním společným označením MAX je původní album doplněno vždy o jeden a v případě Futuretra a Biorytmů dokonce o 2 bonusové disky. Na těch se nachází mnohokrát dříve nevydané verze písniček, rarity a demo nahrávky písní vztahujících se vždy k období vydání konkrétního alba. Nechybí ani DVD disky s dříve nevydanými koncertními záznamy, klipy, či speciální dokumentární záběry.

 

Tata Bojs představili také nový videoklip ke skladbě Usínací z alba Ležatá osmička. Tvůrcem klipu je Barbora Hermanová, studentky Animované tvorby na Univerzitě Tomáše Bati. Klip vznikl jako její absolventská bakalářská práce a jde o digitálně kreslenou 2D animaci. Námět vychází z textu písně, ve finálním scénáři se mísí informace o nespavosti, podněty z Milanova textu i Bářiny osobní vize, nápady a zkušenosti. „Ve zkratce, jde o návštěvu do hlavy chlápka, který neumí usnout, protože stále myslí na jednu osudovou holku, se kterou měl tu čest," říká Bára.

zdroj: PR, map


tata bojs_top2
zavřít