Steve Harris z Iron Maiden vydává sólovku

Vydáno 20.07.2012 | autor: redakce

Baskytarista Steve Harris chystá sólové album. Zakládající člen heavymetalové legendy Iron Maiden desku nazval British Lion a vydá ji 24.září

Steve Harris z Iron Maiden vydává sólovku Steve Harris z Iron Maiden vydává sólovku

.

normPro příznivce tvrdé rockové hudby je to jistě veledůležitá zpráva. Harris sólové album nahrával s přáteli poslední dva roky v přestávkách mezi koncerty domovské skupiny. A slibuje nahrávku, která „překvapí a vyvolá rozkoš u všech hudebních fanoušků"!

Album bude obsahovat deset skladeb, jejichž seznam následuje. V jednotlivých písních se představí například zpěvák Richard Taylor nebo kytarista David Hawkins, album míchal zkušený Kevin Shirley, jenž se v minulosti podílel na deskách Iron Maiden, Led Zeppelin, Journey nebo Rush.

„Vždy jsem byl hrdý na to, že jsem Brit," vysvětluje Harris název desky v tiskovém prohlášení. „Nevidím jediný důvod, proč bych být neměl. A není to otázka politiky nebo nějakého mávání vlajkou, spíš něco jako vyjádření podpory fotbalovému týmu. Vlastenectví vždycky umělce silně inspirovalo a nejinak je tomu u mě..."

Steve Harris je vůdčím skladatelem Iron Maiden. Vydal s nimi patnáct studiových alb a prodal přes 85 milionů desek. Během pětatřicetileté kariéry s Iron Maiden odehrál přes dva tisíce koncertů v 58 zemích světa. Momentálně se kapela nachází v Americe, kde koncertuje...

Kompletní seznam skladeb:
1.This Is My God
2.Lost Worlds
3.Karma Killer
4.Us Against The World
5.The Chosen Ones
6.A World Without Heaven
7.Judas
8.Eyes Of The Young
9.These Are The Hands
10.The Lesson

zdroj: TZ, map


top

 

zavřít