Partička vyráží na Konopiště, bere s sebou Dědu Mládka Illegal Band a další

Vydáno 23.07.2012 | autor: redakce

Amfiteátr Konopiště se v sobotu 28. července promění v dějiště prvního ročníku happeningu fanoušků a diváků Partičky – pořadu, který se v dubnu stal absolutním vítězem ankety televizní popularity Týtý.

Partička vyráží na Konopiště, bere s sebou Dědu Mládka Illegal Band a další Partička vyráží na Konopiště, bere s sebou Dědu Mládka Illegal Band a další


deda_mladek_illegal_band-101U příležitosti akce Partička na vzduchu se na jednom pódiu sejdou jak zástupci české verze (Michal Suchánek, Richard Genzer, Ondřej Sokol a Igor Chmela) tak slovenské (Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Marian Miezga, Robo Jakab, Rišo Stanke a Roman Pomajbo). Chybět pochopitelně nebude ani režisér a moderátor Daniel Dangl a hudebník Marián Čurko.

V rámci komponovaného programu, který vypukne v půl čtvrté odpoledne a skončí až kolem 23.hodiny, vystoupí také spřátelené kapely - Děda Mládek Illegal Band, Hamleti (Dalibor Gondík, Aleš Háma, Jakub Wehrenberg), Slušní chlapci a Abba World Revival. Pro ty z návštěvníků, kteří chtějí otestovat své vlastní improvizační schopnosti, bude k dispozici „workshop ve stanu", kde si budou moci zahrát s aktéry jednotlivé populární partičkovské hry. 



zdroj: TZ, map
zavřít