Muse odhalili obal nové desky, vyjde v září

Vydáno 31.07.2012 | autor: redakce

Muse odhalili obal nového alba The 2nd Low. Vydání desky plánují na září, kapela však už zveřejnila první singl Survive, který provází olympijské hry.

Muse odhalili obal nové desky, vyjde v září Muse odhalili obal nové desky, vyjde v září


museobalNa obalu chystané novinky je fotka mozku, kterou Muse získali z projektu The Human Connectome. Neonovými barvami jsou zde znázorněny mozkové dráhy a obvody v našich hlavách a ukazují, jak se zpracovávají informace.

"Snažili jsme se dělat spoustu nových věcí. Zjednodušeně řečeno jsme se pokusili vytvořit něco, co udělali Rage Against The Machine s hiphopem v roce 1990, a přimíchali jsme trochu elektroniky a dubstepu, který hrajeme na skutečné nástroje. Deska bude velmi, velmi různorodá," prozradil frontman Matt Bellamy k plánované novince.

Album vyjde 17. září a bude obsahovat celkem třináct skladeb včetně singlu Survival. Ten se stal oficiálním songem letošní letní olympiády v Londýně, v rámci níž také Muse vystoupili a zahráli píseň naživo.

Čeští fanoušci nepřijdou zkrátka, hity z nové desky i z těch předchozích si budou moci vychutnat živě na koncertě Muse, a to 22. listopadu v pražské O2 Areně.



map


museobaltop

zavřít