Open air t-music Back to School právě startuje. Navštíví šest měst

Vydáno 17.09.2012 | autor: Petr Adámek

Vypsaná fiXa, Mandrage, Tleskač, Cocotte Minute a Eddie Stoilow - tato pětice zavítá v rámci putovního open airu t-music Back to School hned do šesti českých měst. Celá akce je navíc zdarma.

Open air t-music Back to School právě startuje. Navštíví šest měst Open air t-music Back to School právě startuje. Navštíví šest měst


fixa_2011První zastávka je naplánovaná už na úterý 18. září v Olomouci. Festival se během následujících třech týdnů zastaví v dalších pěti univerzitních českých a moravských městech. Letošní, v pořadí druhé akademické turné se po Olomouci přesune do Brna (20. 9.). Další zastávkou budou České Budějovice (25. 9.) a Plzeň (27. 9.). Poté t-music Back to School zavítá do Ostravy (2. 10.) a poslední zastávkou bude Praha (4. 10.).

"Cocotti" vezou nový singl, oblečky i tvář, Eddie Stoilow k novému songu přidají i videoklip a Vypsaná Fixa prý možná přihodí "zrecyklovaný song" 1982. Co si ale pro početné publikum festivalu chystají plzeňští Mandrage? Jak se na sérii koncertů chystají, prozradil "starý host a nový člen kapely", klávesák Franta Bořík. "Repertoár máme připraven poměrně interesantní, zahrajeme v podstatě to samé, co letos zaujalo již několik desítek tisíc lidí, tedy většinu nové desky a hrst kusů ze dvou desek předchozích. Tedy ano, na Šrouby také dojde. Zajímavostí rovněž může být, že tento (již sám o sobě dost zajímavý) repertoár, zahrajeme v naprosto stejném oděvu, jako využíváme celý rok. Slibujeme jmenovitě kůži, koženku, polyester, pot a za příznivého počasí i nahotu Josefa Bolana."


zavřít