Arakain chystá největší letošní koncert. I s Lucií Bílou

Vydáno 06.10.2012 | autor: redakce

V pátek 26. října se uskuteční největší koncert Arakainu pro tento rok. Místem konání bude areál PVA Expo v Praze - Letňanech. Chybět nebude ani mnohonásobná slavice Lucie Bílá.

Arakain chystá největší letošní koncert. I s Lucií Bílou Arakain chystá největší letošní koncert. I s Lucií Bílou

arakain_lucie_bila_2012 Pozvání přijal i někdejší zpěvák kapely Petr Kolář a mnoho dalších hostů, se kterými se Arakain po řadu let potkává na pódiích. U příležitosti pražského megakoncertu bude zároveň pokřtěno i nové DVD ARAKAIN XXX & Lucie Bílá, které zachycuje spojení metalové sestavy a úspěšné mnohožánrové zpěvačky.

Koncert v rámci Arakain Tribute bloku zahájí celá řada dalších hostů: Alkehol, Harlej, Kreyson, Škwor, Dymytry, Kryptor, Törr a další. Detailní playlist Arakain tají, ale prý slibuje dlouho nehrané songy jako Metalománie, Slečna heavy, Rajské zahrady nebo Páteční flám. Večerem provedou Standa Rubáš a Petr Korál.

Vyhrajte vstupy na tento koncert a DVD!

Fanoušci mohou ještě nyní zakoupit vstupenky na koncert včetně bonusu - DVD zdarma. Zmíněné DVD pak obdrží přímo na koncertě v Praze. Aktuálně už kapela pracuje na zvukové a vizuální stránce celé akce, kde opět nebudou chybět nejmodernější světelné efekty, výkonná zvuková souprava a velkoplošné projekce.

Po skončení hlavního programu bude následovat afterparty, na které si budou moci fanoušci připít s kapelou, získat společnou fotografii nebo autogram.




TZ, ape

{vypnoutlink:Lucie}

arakain a lb_top

zavřít