Pořadatelé koncertu Elán varují před falešnými vstupenkami

Vydáno 23.10.2012 | autor: redakce

Po vyprodaném brněnském koncertě zavítá skupina Elán už dnes do Prahy, kde ji bude od 20 hodin hostit Tipsport Arena. Poslední ze série tří Best Of koncertů se odehraje v pátek v Ostravě v ČEZ Areně.

Pořadatelé koncertu Elán varují před falešnými vstupenkami Pořadatelé koncertu Elán varují před falešnými vstupenkami

eln4_top"Obrovský zájem o vstupenky bohužel vyvolal i zájem podvodníků, kteří vypustili do oběhu falešné vstupenky vytištěné na ukradené prázdné archy Ticketstreamu. Prosíme proto všechny majitele zakoupených vstupenek na pražský i ostravský koncert, aby si lístky zkontrolovali. Pokud je na nich Ticketstream, jedná se o falzifikáty, se kterými neprojdou přes čtecí zařízení. Jedinými oprávněnými prodejci vstupenek na Elán The Best Of jsou společnosti Ticketpro, Ticketportal a Sazka Ticket!" varuje za pořádající agenturu Dalin Vajčner.

Best Of koncerty skupiny Elán nabízí novou dramaturgii celého vystoupení, novou scénu a výběr těch nejlepších skladeb, které skupiny natočila. "Koncert trvá více než dvě hodiny, během kterých odehrajeme přes dvacet písniček," přibližuje návštěvníkům podobu vystoupení sama skupina.

"Jelikož je na program navázána řada dalších věcí, jako projekce nebo světla, jeho struktura je předem pevně daná. Nicméně při sestavování setlistu jsme brali ohled na žádosti fanoušků." Ty vyplynuly také např. ze čtenářské ankety portálu idnes, ze které si největší počet hlasů odnesly a své místo v koncertním programu zajistily písně Kočka, Bosorka, Nie sme zlí, Človečina a Čakám ťa láska.

Pražský i ostravský koncert se blíží vyprodání, v prodeji zbývá posledních pár desítek vstupenek. Organizátoři ale myslí na největší opozdilce a zarezervovali pro prodej na místě na každém koncertě 100 vstupenek, které budou k dispozici za zvýšenou cenu 900 CZK. Brány pražské a ostravské arény se otevřou v 18:00.

TZ

 

zavřít