LIVE: No Heroes a Kofe-in společně oslavili Halloween

Vydáno 02.11.2012 | autor: redakce

Hallowenský večer patřil v Paláci Akropolis dvěma českým kapelám. No Heroes z Berouna a Kofe-in z Opavy přivezli svým fanouškům známé hity ale i naprosté novinky, které slibovali už dávno před koncertem.

LIVE: No Heroes a Kofe-in společně oslavili Halloween LIVE: No Heroes a Kofe-in společně oslavili Halloween


kof1NO HEROES, KOFE-IN
Palác Akropolis, Praha
31. 10. 2012


Parta No Heroes se na koncertní pódia vrátila po dlouhé době a bylo na nich vidět, že jim hraní chybělo. Kluci si u této příležitosti namalovali děsivé obličeje, které jen podtrhovaly halloweenskou atmosféru. Škoda, že bělostné obličeje muzikantů nebyly skoro vůbec vidět. No Heroes představili i několik novinek, včetně aktuálního singlu Best Friend. Zpěvák Thomas podtrhl všechny skladby svou perfektní angličtinou, která je u něj jako rodilého Američana naprostou samozřejmostí.

Na Kofe-in přišla řada krátce po deváté hodině a opět všem přítomným předvedli, že jsou jejich koncerty nabité energií. Nechyběl party song Levituju, klidná Kladu tě na vodu, ďábelské Harpyje a Černá duše nebo Jediná, k níž sestava brzy představí svůj nový videoklip.

Poprvé také zazněla Usnout a spát, která patří k jedné z nejlepších skladeb z poslední desky Libertin. Prostor zbyl byl i pro dva nové songy, které pětice slibovala představit právě v Akropoli. Píseň Až přijde čas bude zajisté patřit mezi oblíbené věci na koncertech a pokud se třetí studiová deska Kofe-in bude nést v tomhle duchu, mají se fanoušci na co těšit. Pánům z Opavy to v téhle poloze sluší. Nové písně ale nebyly jediným překvapením večera. Kytarista kapely Martin Lecián, zvaný Laco, slavil druhý den narozeniny a přímo na pódiu byl obdarován kyticí růží a dortem ve tvaru kytary.

Obě formace se po dlouhé době ukázaly v Praze. Obě představily nové singly, které by měly předznamenat nové desky. Na všech přítomných - jak na fanoušcích, tak na vystupujících - bylo vidět, že je koncerty baví a doopravdy si je užívají. Škoda jen, že nedorazilo takové množství lidí, které by si kapely zasloužily.



text: Barbora Turková, foto: Zuzana Veselá

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít