Náhradní show Orbital se blíží

Vydáno 07.11.2012 | autor: redakce

Orbital odehrají v Praze show, která byla kvůli vichřici zrušena na festivalu na Rock for People. Jedna z ikon elektronické taneční hudby se představí už 12. listopadu v Paláci Lucerna.

Náhradní show Orbital se blíží Náhradní show Orbital se blíží


orbital_resize"Nikdo by nečekal, že osmé album kapely s dvacetiletou historií bude znít takhle fantasticky, ale čas zřejmě vlil bratrům energii do žil. Jejich návrat je triumfální. Raveři ve středním věku se dostanou do extáze a nová generace pochopí, o čem to vlastně ti starší pořád tak básnili. - 9/10"

To je výňatek z recenze BBC na letošní album Wonky britského dua Orbital. O to víc všechny jejich tuzemské fanoušky mrzelo neuskutečnění jejich show na letošním festivalu Rock for People, které bylo zrušeno vzhledem k dramatické živelné pohromě chvíli před jejich vstupem na podium a kterému předcházeli nadšené reference během celé jejich letošní šňůry. Orbital však slíbili, že se pokusí do Česka co nejdříve vrátit a svou špičkovou show odehrát v nějakém náhradním termínu.

Paul a Phil Hartnollovi, kteří mimo jiné vystoupili na zahajovacím ceremoniálu letošní paralympiády v Londýně, slib splní už 12. listopadu ve velkém sále pražské Lucerny.



TZ, ape

zavřít