Hostem koncertu Cranberries v Praze bude Katarína Knechtová

Vydáno 18.11.2012 | autor: redakce

Katarína Knechtová vystoupí už podruhé během letošního podzimu v Praze. Tentokrát jako host koncertu The Cranberries v pátek 30. listopadu v Tipsport Areně.

Hostem koncertu Cranberries v Praze bude Katarína Knechtová Hostem koncertu Cranberries v Praze bude Katarína Knechtová


katkaknechtovaKatka slavným Irům předskakovala už v polovině října v Bratislavě. Pro oba koncerty si ji vybral organizátor i management Cranberries.

Zážitek hrát před Cranberries Katka popisuje nadšeně: "Před koncertem jsem měla opravdu velkou trému. Vůbec jsem neuměla odhadnout, jak bude tak velká masa lidí reagovat. Byl to zvláštní pocit vystupovat před světovou hudební ikonou a ještě ke všemu skupinou, která mne provázela životem. To vzrušení bylo obrovské. Byla tam dobrá energie, s mojí kapelou jsme si to fakt užili. O to víc se těším do Prahy, kde si to ještě jednou zopakuji." A dodává: "Cranberries téměř nevystoupili, protože jsme málem srazili autem na parkovišti Dolores. Přicházela na zvukovou zkoušku úplně sama. Sešly jsme se před šatnami a osobně se seznámily. Podaly jsme si ruce a navzájem si popřály pěkný koncert. Byla jsem překvapená, že je ještě menší než já".

Čeští diváci se mohou těšit na čtyřicetiminutové vystoupení plné hitů z jejích alb Zodiak a Tajomstvá, ale i známých skladeb Pehy. {vypnoutlink: Katka}



TZ, ape

zavřít