Rammstein vydají kolekci všech svých klipů

Vydáno 23.11.2012 | autor: redakce

Rammstein se minulý rok připomněli výběrem svých největších hitů Made In Germany 1995 - 2011. Na albu nabídli patnáct nejúspěšnějších singlů a jednu novou píseň. Nyní se Berlíňané vrací zpět s kompletním výběrem všech svých videoklipů.

Rammstein vydají kolekci všech svých klipů Rammstein vydají kolekci všech svých klipů


rammstein_2010 paul brown 1Komplet 3 DVD nebo 2 Blu-ray s názvem Videos 1995 - 2012 obsahuje úplně všechny videoklipy, které kapela v minulosti kdy natočila. Kromě toho každý klip doplňuje i rozsáhlý "making of" dokument, který nabízí velmi intimní a autentický pohled do zákulisí každého natáčení.

Kromě všech již známých klipů kapela samozřejmě přidává i zbrusu nové video. Vizuál byl pořízen ke skladbě Mein Herz Brennt, tedy jedné z nejslavnějších a nejoblíbenějších písní, kterou kapela hraje na koncertech již více než deset let. Ani u tohoto videa nebude chybět více než dvacetiminutový dokument z natáčení.

Rammstein jsou svým perfekcionismem při práci na videoklipech známí. Při každém natáčení sami členové a pečlivě vybraní režiséři hledí na každou maličkost a scénář každého klipu pilují do posledních detailů. Kolekce vychází v polovině prosince.

TZ, ape

zavřít