Selah Sue do Prahy přiveze svůj Raggamuffin a zpěváka U-Cee

Vydáno 04.12.2012 | autor: redakce

V úterý 11. prosince navštíví pražskou metropoli belgická zpěvačka Selah Sue. Její první klubový koncert v České republice se uskuteční v klubu Roxy za asistence německého reggae-soulového zpěváka U-Cee.

Selah Sue do Prahy přiveze svůj Raggamuffin a zpěváka U-Cee Selah Sue do Prahy přiveze svůj Raggamuffin a zpěváka U-Cee


ucee_international_call_coverMladá zpěvačka má za sebou tři veleúspěšné hity Raggamuffin, This World či Crazy Vibes. Vystoupila na několika velkých festivalech, mezi něž patří i švýcarský festival v Montreux. "Málokdy se do Monreux podaří dostat tak mladému umělci. Ti procházejí přísným výběrem, a Selah Sue se to povedlo už v jejích 23 letech. Moc se těšíme, co nám předvede v Roxy," vyjádřil se ke koncertu zástupce promotéra.

Předskokanem jejího pražského koncertu bude německý zpěvák žijící v Praze, U-Cee. Ten letos v březnu vydal debutové album International Call, které produkoval Djei Gogo, basista a producent United Flavour. Deska zaznamenala velký úspěch v sousedním Německu, kde získala skvělé ohlasy kritiků. V Česku již několik vystoupil s kapelou složenou právě z muzikantů United Flavour. Pro koncert před Selah Sue společně připravují exkluzivní akustický set.

České publikum mohlo letos Selah Sue vidět už jednou - v červenci vystoupila na festivalu Rock for People. {vypnoutlink:Sue}

TZ, ape

zavřít