Novinku Clou pokřtí někdejší Miss World Taťána Kuchařová

Vydáno 06.12.2012 | autor: redakce

Clou po čtyřech letech vydali nové album Old Dogs New Tricks. Pokřtí ho hned dvakrát - první zastávkou bude 6.12. pražský Lucerna Music Bar a pár dní poté, přesně 15.12., se představí na brněnské půdě Metra Music Baru.

Novinku Clou pokřtí někdejší Miss World Taťána Kuchařová Novinku Clou pokřtí někdejší Miss World Taťána Kuchařová

Clou 1 (foto Tomas Trestik) (kopie)Koncertní program nabídne po oba večery jak osvědčené hity Island Sun, Snowy Wings, Lean On My Shoulder či Believe tak skladby z nové desky Old Dogs New Tricks. Poprvé tak live zazní např. aktuální singl 1000, jehož videoklip byl nasazen na MTV, nebo skladby Together, Rock and Roll nebo The Runaways.

Přečtěte si rozhovor s Clou

"Všechen volný čas teď trávíme ve zkušebně. Cvičíme nové písničky a sehráváme se s novým kytaristou a basákem, kteří přišli do kapely v polovině října a na křtech s námi vystoupí prvně. Moc se na oba koncerty těšíme, předvedeme se v té nejlepší formě!" slibuje fanouškům zpěvák kapely Lukemo.

Pražského vystoupení se zúčastní a role kmotra se ujme někdejší Miss World Taťána Kuchařová, se kterou se kapela seznámila na narozeninách Karla Gotta. Dalšími kmotry desky budou kytarista Support Lesbiens Hynek Toman a Ecson Waldes, v jehož studiu album vzniklo {vypnoutlink:Believe}

TZ, ape

zavřít