Novinky u Prago Union: příprava alba, hostovačka u Monkey Business

Vydáno 12.02.2013 | autor: redakce

Příští, zatím bezejmenné album Prago Union už dostává jasnější obrysy. Připravených je zhruba patnáct skladeb a vydání je v plánu letos v létě. Některé ukázky by mohly zaznít už 15. března na vyhlášení Žebříku.

Novinky u Prago Union: příprava alba, hostovačka u Monkey Business Novinky u Prago Union: příprava alba, hostovačka u Monkey Business


prago_union_fullPrago Union můžete naživo vidět také 15. března na ŽebříkuJeště předtím se fanoušci Prago Union mohou těšit na druhé pokračování kompilace raritního materiálu kapely s názvem Metronom 2. Striktně limitovaný náklad dá tak zájemcům možnost zařadit do poličky s releasy Prago nedávno vypuštěné skladby Rolák a P.P.S. a dalších raritní nahrávky, které u Pragovky za poslední dva roky vznikly.

Kato se však nerealizuje pouze v hudbě. Mimo jiné propůjčil svou tvář projektu Street Kids fotografa jménem Dereck Hard, ze kterého nedávno vzešla eponymní kniha fotografií, jež si klade za cíl motivovat mladé lidi z ulice k životu, ve kterém po ní budou znovu jenom chodit. Video najdete pod článkem. Kniha byla pokřtěna za účasti mnoha tváří české urban scény 17. ledna v Lucerna Music Baru.

Kato se zároveň chlubí svojí první fimovou rolí. Režisér seriálu a filmu Okresní přebor Jan Prušinovský si ho totiž vybral, aby ztvárnil jednu z vedlejších rolí v jeho novém televizním dramatu Život na vsi, který na přelomu února a března 2013 uvede ČT1 v rámci cyklu Nevinné lži. Aby toho nebylo málo, Kato si spolu s PSH zahostoval ve skladbě s názvem Rockin' At The Lobby Bar, jež se objeví na chystané desce Monkey Business.



TZ, ape

zavřít