Mardoša z Tata Bojs a Kittchen roztančí párty Source of Noise

Vydáno 27.01.2013 | autor: redakce

Poslední lednový den se uskuteční další mejdan ze série Source of Noise. Ten se odehraje už tradičně v prostorách klubu Chapeau Rouge. Kromě holek z QOTA se tentokrát můžete těšit na live vystoupení Kittchena a speciální set Mardoši z Tata Bojs.

Mardoša z Tata Bojs a Kittchen roztančí párty Source of Noise Mardoša z Tata Bojs a Kittchen roztančí párty Source of Noise


ec9e5d4418cddeb916f54861fa51abb5_xlMejdan Source of Noise odstartuje muzikant říkající si KittchenPrvním hostem který na dalším pokračování akce Source of Noise vystoupí live, bude freak-folkový Kittchen. Ten čerpá inspiraci v kuchyňském prostředí - ke svojí tvorbě používá právě kuchyňské náčiní. V polovině roku 2011 vydal svoji prvotinu Menu, za níž si vysloužil nominaci na hudební cenu Vinyla.

Dalším hostem bude baskytarista a zakládající člen Tata Bojs Mardoša. Mardoša si v Chapeau Rouge už několikrát zahrál v rámci noci Clash!, residentů The Fakes, nejvíc mu můžeme za poslední dobu závidět prosincové hraní společně s Jamesem Murphym z LCD Soudsystem.

Kdo seriál Source of Noise sleduje pravidelně každý měsíc, ten určitě ví, že v minulém roce na téhle akci coby djs vystoupili např. členové Toxique, Skyline, A Banquet, Mandrage nebo Vypsané fiXy. Z kapel jste mohli vidět naživo třeba Wild Tides, Peter Pan Complex a The Linings. Celkově devátý díl Source Of Noise startuje startuje 31. ledna ve 22:00.


TZ, ape

zavřít