My First Date pořádají vzpomínkový koncert po pěti letech

Vydáno 31.01.2013 | autor: redakce

Pražští My First Date se odmlčeli před dlouhými pěti lety a postupně se rozprchli do jiných pražských kapel. Nyní se ale rozhodli pro comeback v podobě vzpomínkového koncertu, který se uskuteční 1. února v pražském Rock Café. Jako hosté vystoupí Sun Drive.

My First Date pořádají vzpomínkový koncert po pěti letech My First Date pořádají vzpomínkový koncert po pěti letech


mfd4





























Kapela, jejíž bývalí členové dnes fungují v kapelách River Jordan, High Five, nebo Black Lion, se téměř přesně na den po pěti letech od svého posledního živého vystoupení rozhodla uspořádat vzpomínkový koncert.

Jedna z třiceti nejnadějnějších českých mladých skupin roku 2007 podle časopisu Filter, která si téhož roku odbyla premiéru na jednom z největších českých rockových festivalů Rock For People, navštívila mimo jiné i kultovní PUNX okénko pořadu České televize Noc s Andělem.

My First Date se v pražském Rock Café na jeden večer pokusí oživit atmosféru tehdejších vystoupení spřízněných kapel jako Orangecap, Hustler State, The Airbags, 5th April a dalších fungujících sestav z té doby. Spolu s MFD vystoupí mladá parta Sun Drive, která vznikla na začátku března roku 2012.



zdroj: TZ, map
zavřít