Iron Maiden dorazí se svojí osmdesátkovou show i do Česka

Vydáno 13.02.2013 | autor: redakce

Po dvou letech zahrají Českému publiku Iron Maiden. Jejich aktuální pódiová Maiden England Show bude k vidění 29. července v pražské Synot Tip Areně.

Iron Maiden dorazí se svojí osmdesátkovou show i do Česka Iron Maiden dorazí se svojí osmdesátkovou show i do Česka


ironmaiden_fullIron Maiden dosud vydali 15 alb. Poslední se jmenuje The Final FrontierMaiden England Show bude historickým návratem do roku 1988. Iron Maiden totiž slibují pódiovou show a mnoho písní z turné 7th Tour of a 7th Tour, jež ve zmíněném roce podpořilo jejich sedmou studiovou desku Seventh Son of a Seventh Son.

"Těšíme se, až se letos v létě opět setkáme se všemi našimi fanoušky v pražské Synot Tip Aréně. Díky moderní technologii, jsme byli schopni aktualizovat a vylepšit původní produkci Maiden England z roku 1988. Těšit se můžete na nový obrovský světelný park, novou scénu a různá ztělesnění Eddieho. Nebude chybět ani spousta pyrotechniky a všechny druhy jiných vzrušujících věcí pro fanoušky,"
láká na koncert leader formace Bruce Dickinson.

Steve Harris dodává: "Víme, jak populární jsou History of Maiden Tours u fanoušků všech věkových kategorií. Ti se mohou těšit na kompletní produkci, kterou jsme měli loni na našem americkém turné. První část turné byla příjemná pro celou kapelu a opravdu se těšíme až celou show představíme našim fanouškům po celé Evropě."

V pražské Synot Tip Areně tak zazní skladby jako 2 Minutes To Midnight, The Trooper, The Number Of The Beast, Run To The Hills nebo Fear Of The Dark. Vstupenky budou k dispozici od 16. února v cenové relaci 990 Kč - 1790 Kč.



TZ, ape


ironmaiden_czposter_top

zavřít