Radost FX odstartuje sérii večerů Friday - live

Vydáno 08.03.2013 | autor: redakce

V pátek 15. března odstartuje v Radosti FX premiérový díl z nové série večerů FRIDAY - live!, které budou kombinací živé a reprodukované muziky.

Radost FX odstartuje sérii večerů Friday - live Radost FX odstartuje sérii večerů Friday - live

rfx_friday_live

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Živá vystoupení mají v Radosti FX výjimečný charakter a tento charakter hudby sem bezesporu patří. Vystoupení kapel bude vždy jakýmsi zahřívacím kolem pro party, která bude následovat. Na prvním večeru se můžete těšit na pestrou hudební směsici kapely Replay,
za kterou stojí charismatický Garry Hobson. Po skončení koncertu se dočkáte také djského vystoupení Tonyho-M, který zde zároveň oslaví své narozeniny a společně s ním se představí dj Fred In Da House.

Replay založil v roce 2001 zpěvák Garry Hobson. Za dobu své existence kapela zaznamenala několik personálních změn, až se ustálila do dnešní podoby, kterou kromě Garyho tvoří mezinárodní partička muzikantů z Anglie, Itálie a bývalé Jugoslávie. Kapela pravidelně vystupuje v pražských klubech včetně Hard Rock Cafe, Hilton hotelu, Propagandy, Sasazu, The Dublineru, slyšet ji mohli i návštěvníci festivalů The Prague Beer Festival, United Islands a Rock for People, ale také na velkých zahraničních festivalech v Rakousku, Slovensku, Polsku, Francii, Holandsku a Německu.

Akce v Radosti FX začíná ve 22:00.

TZ, ape

zavřít