Nostalgie v Radosti FX: Joost Van Bellen se vrátí s houseovým setem

Vydáno 22.04.2013 | autor: redakce

Touster Production ve spolupráci s pražským klubem Radost FX představuje jednu z prvních akcí, která proběhne pod taktovkou nově vzniklého produkčního týmu. V pátek 26. dubna se v Radosti představí holandský DJ a producent Joost Van Bellen, který se zapsal do historie české taneční scény už v 90. letech. Tentokrát ho na akci Remember House uvidíme ve speciálním setu 25 years of house music.

Nostalgie v Radosti FX: Joost Van Bellen se vrátí s houseovým setem Nostalgie v Radosti FX: Joost Van Bellen se vrátí s houseovým setem

joost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joost se v posledních letech striktně držel syrového nu rave a electro zvuku svého projektu Cowgum a ke starým houseovým klasikám se nechtěl vracet. Nakonec si to rozmyslel a v Praze se po dlouhé odmlce představí takový Joost, kterého celá klubová Praha pamatuje.

Joost van Bellen, jenž se do historie českého clubbingu zapsal mimo jiné vystoupením na legendární party Shake v klubu Roxy, se do Prahy vrátí v pátek 26. dubna. O warm up se postará DJ Vectif, dále vystoupí rezidentní DJs Loutka a Bidlo.

TZ

 

zavřít