VIDEO: Lana Del Rey líbá fanoušky na dobrou noc

Vydáno 27.04.2013 | autor: redakce

Kdo měl štěstí a dostal se v polovině dubna na Electronic Beats, mohl vidět naživo i největší lákadlo festivalu, Lanu Del Rey. Pro ostatní připravili organizátoři patnácti minutový záznam jejího vystoupení z vyprodaného divadla Archa.

VIDEO: Lana Del Rey líbá fanoušky na dobrou noc VIDEO: Lana Del Rey líbá fanoušky na dobrou noc

lana del rey 07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koncertní záznam zachycuje živé podání tří hitů z Lanina úspěšného alba Born to Die, konkrétně skladby Blue Jeans, Summertime Sadness a singl Video Games. Lana se nenápadně kroutí na pódiu a místo velké show se soustředí na svůj hlas, zatímco je doprovázena českým publikem a všudypřítomnými displayi mobilních telefonů. Publikum zpívá se zpěvačkou, která mu ochotně přenechává prostor, a je z bouřlivé reakce evidentně dojatá. "Nečekala jsem tak super odezvu, jste úžasní!" prohodí mezi songy, čímž dav před sebou ještě víc nadchne.

Nejzajímavější částí videa je interakce mezi Lanou a publikem. Zpěvačka po přečtení cedule s nápisem Kiss us hard before you go!, která odkazuje na text její písně Summertime Sadness, bez váhání sestupuje k prvním řadám a několik fanoušků skutečně políbí. Dalším se alespoň podepíše, s některými se obejme a vyfotí a poté se - jakoby nic - vrátí na pódium.

Jana Václavíková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít