Na 1. ročníku Natruc Majálesu vystoupí Sto zvířat i Super Tuzex Bros.

Vydáno 28.04.2013 | autor: redakce

V Kolíně se chystá premiérový Natruc Majáles. Na Kmochově ostrově vystoupí 1. května festivalová stálice Sto zvířat, jeden z nejlepších českých bubeníků Miloš Meier se svým Drumming Syndrome, nebo Super Tuzex Bros.

Na 1. ročníku Natruc Majálesu vystoupí Sto zvířat i Super Tuzex Bros. Na 1. ročníku Natruc Majálesu vystoupí Sto zvířat i Super Tuzex Bros.

sto zvirat 2012 promo-m  kopie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Natruc Majáles bude především finálovým kolem soutěže Natruc Talent, do které se letos přihlásilo na dvě stovky interpretů. Semifinálové kolo vybrala odborná porota ve složení Matyáš Vorda (Mandrage, Super Tuzex Bros), Kuba Ryba (Rybičky 48), Tuzex (Sunshine, Super Tuzex Bros), Tomáš Fröde (Imodium). Fanoušci v internetovém hlasování posunuli do finále tuto šestici interpretů: Sabrage, Manic Distortion, Mother's Angels, Saved by the fortune, Cate, K2. Dva nejlepší postoupí na letní festival Natruc.

Aktérem kolínského Natruc Majálesu se může stát opravdu každý, stačí vzít s sebou nějaký rytmický nástroj a zapojit se do majálesového průvodu, který startuje v 11:00 v Kutnohorské ulici u GE Money bank, a po zastávce na náměstí se vydá Pražskou ulicí, projde Sokolskou ulicí na Kmochův ostrov. Celý průvod povede bubenická sekce z Pražské konzervatoře. Účastníci bubenického průvodu mají vstup na Natruc Majáles zdarma.

Samotný hudební program na Kmochově ostrově startuje v 12:00, vstupné na akci je 50 Kč, které poputují na projekt Hiporehabilitace dětí z dětských domovů při DDŠ Býchory.

TZ, ape

zavřít