Příjemný mořský vzduch přivane do Prahy Sea + Air

Vydáno 21.05.2013 | autor: redakce


Sea + Air vloni udělali skvělý dojem na Colours of Ostrava, od té doby stihli v České republice vystoupit ještě několikrát. Nyní mají před sebou výzvu naplnit sál Lucerna Music Baru.

 

Příjemný mořský vzduch přivane do Prahy Sea + Air Příjemný mořský vzduch přivane do Prahy Sea + Air

seaair1

Přestože jejich základy byly položeny již dávno a duo má za sebou přes tisícovku koncertů (mj. předskakovali Sufjanu Stevensovi, White Stripes či Whitney Houston), pod tímto jménem hraje Daniel Benjamin se svou ženou Eleni teprve druhým rokem a na svém kontě mají zatím pouze jednu dlouhohrající desku. I když program jejich vystoupení není příliš dlouhý, o to intenzivnější zážitky přináší. Není neobvyklé, aby z pódia znělo i čtyři pět nástrojů živě, přestože na něm vystupují stále pouze Daniel s Eleni.

Když před rokem vystoupili ve vítkovickém industriálním areálu festivalu Colours of Ostrava, jejich performance byla příjemným odpoledním zpestřením. Od té doby se ještě stihli představit ještě v Brně, Kopřivnici. V neděli 26. května opětovně zahrají v Praze, kde jejich indie-folk naposledy zazněl před půl rokem v malém klubu K4.

Vstupenky jsou k dostání od 180 Kč v pokladně Lucerna Music Baru a v tradičních předprodejních sítích. Předskakovat bude pražská písničkářka Jana Šteflíčková. {vypnoutlink:Air}

Ondřej Bambas, TZ


zavřít