Converse zkušebna all inclusive

Vydáno 22.05.2013 | autor: Petr Lenk

Máte kapelu, ale nemáte kde zkoušet? Tento problém si můžete ze svého seznamu vyškrtnout, vyřeší ho za vás Converse. 

Converse zkušebna all inclusive Converse zkušebna all inclusive

converse fotoConverse zkušebna all inclusive
Zaregistrujte se jednoduše na www.conversecz.com, rezervujte si volné hodiny a zkušebna je vaše.

Během tzv. Converse Happy Hours můžete zkoušet dokonce ZCELA ZDARMA, i s vypůjčenými nástroji. Odpadly všechny překážky, tak směle do toho.

Ze spolupráce společnosti Converse a serveru Bandzone.cz vzešel unikátní projekt pro hudebníky všech žánrů a stylů. Už nemusíte hledat ty správné prostory. Na Praze 4 se začátkem března otevírá nová zkušebna i s nástroji pro všechny hudební nadšence. V rámci tzv. Converse Happy Hours navíc můžete zkoušet každý den od 12:00 do 16:00 zcela zdarma.

Zkušebna bude v provozu minimálně do konce roku a zahrát si může přijít úplně každý. Marketingová manažerka Converse Lucie Holíková k tomu říká: "Přemýšleli jsme o aktivitě, která by nebyla jen propagací značky, ale měla by skutečně nějaký smysl. A napadlo nás, že ne každá kapela si může dovolit vlastní zkušebnu, hlavně v začátcích, a že by bylo fajn, kdybychom jim takovou možnost mohli dát. A tak vznikly Converse Happy Hours."

Otevřeno bude každý den od 10:00 do 22:00 a mimo Converse Happy Hours se cena za hodinu bude pohybovat mezi 200Kč a 300Kč. Cena zahrnuje i zapůjčení hudebních nástrojů od společnosti Music City, což není ve sdílených zkušebnách zrovna běžné. Majitel Bandzone.cz Michal Novák dodává: "Zkušebna je připravena i pro naprosté začátečníky, kteří třeba vlastní nástroje ani nemají. Šlo nám hlavně o to, zpřístupnit ji mladým nadšencům, dát jim možnost vyzkoušet si nástroje, zahrát si spolu a vybudovat si k hraní vztah."

Ať už se cítíte jako příští Kurt Cobain, nebo jsou vaše hudební ambice teprve v začátcích, nebojte se přijít hudebně vyřádit.


Kde: Bělehradská 7/13, Nusle, Praha 4 (areál vinařských závodů)

converse mapaBělehradská 7/13, Nusle, Praha 4

PR
{vypnoutslider}{vypnoutlink: Lucie}
zavřít