Nahrají System of a Down nové album bez Serje Tankiana?

Vydáno 23.05.2013 | autor: redakce


Baskytaristovi System of a Down Shavu Odadjianovi došla trpělivost kvůli nečinnosti Serje Tankiana a vyzval fanoušky, aby se sami vyjádřili k momentální situaci. "Máme čekat dalších pět let? Nebo máme nahrávat bez Serje?" rozezlil se Shavo na svém facebookovém profilu.

Nahrají System of a Down nové album bez Serje Tankiana? Nahrají System of a Down nové album bez Serje Tankiana?

systemofadown09

Shavo Odadjian vyjádřil svoji zlost nad faktem, že kapela nevydala od roku 2005 nový materiál. Na svém osobním profilu si postěžoval, že Serj Tankian se stará více o svoji sólovou kariéru než o System of a Down. Odadjian ve svém postu, jenž byl později smazán, navrhl angažování nového zpěváka, s nímž by kapela nahrála nové album, pokud by této možnosti byli fanoušci otevření.


"Řeknu to přímo. Nejsme to my v kapele, je to Serj, kdo nechce dělat na novém albu. My pouze čekáme na něj. Možná ho naštvu, ale musel jsem s pravdou ven. Máme kapelu, chceme udělat novou věc, ale Serj nás brzdí. Když mluvím za sebe, jsem připravený dělat na nových věcech s někým jiným, kdo chce být zpěvákem System of a Down a ne s někým, koho musíme prosit, aby fungoval v kapele. Co máme dělat? Je to sedm let, co se nic neděje. Máme čekat dalších pět let? Nebo máme nahrávat bez Serje? Poraďte. Musíme něco udělat, abychom tuhle skvělou kapelu oživili," rozepsal se Shavo.

Na oficiálním profilu System of a Down se později objevil komentář, který se od jednání baskytaristy distancoval s tím, že Shavo zveřejnil své osobní pocity a jeho vyjádření nereflektuje pocity System of a Down jako kapely. Podle tohoto vyjádření nejsou ohroženy koncertní termíny a nové album vznikne - i přes neshody v časové otázce releasu - v aktuální sestavě. 

 


System of a Downse v léte objeví také v Česku - vystoupí 14. srpna na holešovickém výstavišti v Praze v rámci jednodenního festivalu Aerodrome.


zdroj: NME.com, ape



zavřít