Benefiční akci R-SPEKT! v Radosti FX podpoří Rytmus, Orion i Hugo Toxx

Vydáno 23.05.2013 | autor: redakce

Pražský klub Radost FX bude 6. června hostit benefiční akci R-Spekt! pro Marka Kvaltínu, který tragicky zahynul 1. května na řece Moravě. Účast přislíbili Rytmus, Ektor & DJ Wich, Orion nebo Hugo Toxx.

Benefiční akci R-SPEKT! v Radosti FX podpoří Rytmus, Orion i Hugo Toxx Benefiční akci R-SPEKT! v Radosti FX podpoří Rytmus, Orion i Hugo Toxx

a1 r-spect-page-005

 

Kromě zmíněné špičky české a slovenské hip-hopové scény nebudou dále chybět breakdanceová vystoupení skupin Pentifull a NGS. Jako host se také představí jeden z nejlepších amerických beat boyových tanečníků Flea Rock z Los Angeles. Celý večer svým djským uměním doplní djové Kwe a Noir.

Všichni zúčastnění se zřekli nároku na honorář ve prospěch postižené rodiny. Výtěžek této akce bude věnovaný Markově přítelkyni Simoně a roční dceři Nelle.

Z důvodů silného obsazení této akce bude v klubu využít i horní protor, tedy lounge a restaurace, kde vznikne další stage, na níž  zahrají residentní djové klubu Subgate, Marty Fish, Tokátko a Taada. S tím souvisí i skutečnost, že bude vstup do těchto prostor po 21. hodině také zpoplatněn a stejně tak jako tomu bývá na silvestrovských akcích, budou moci návštěvníci volně korzovat po obou patrech. Vstupné na akci bude jednotné a to 200 Kč.

TZ, ape

zavřít