Pete Doherty českým fanouškům vynahradí loňský zrušený koncert

Vydáno 29.05.2013 | autor: redakce

Po loňském zrušeném vystoupení, kdy Pete Doherty kvůli detoxu nepřijel na festival Rock for People, se čeští fanoušci přece jenom dočkají. Britský zpěvák s pověstí věčného rebela vystoupí v pražském Paláci Akropolis ve středu 26. června. Speciální intimní vystoupení se uskuteční jen za doprovodu kytary a houslí.

Pete Doherty českým fanouškům vynahradí loňský zrušený koncert Pete Doherty českým fanouškům vynahradí loňský zrušený koncert

pete09Pete Doherty v Praze vystoupí v netradičním intimním setu

Čeští fanoušci se mohou těšit na intimní show, na které zahraji staré a současně i nové písně," uvedl Doherty. Potvrdil tak, že v Praze zazní i novinky z připravovaného alba. "Doufám, že intimní prostředí bude vyhovovat mně i publiku. Jsem připravený na vše, ale člověk nikdy neví, takže ta nejistota mě bude udržovat připraveného a věřím, že nám to připraví skvělý večer plný rock and rollu," dodal zpěvák

Petea Dohertyho bude doprovázet akustický muzikant Alan Wass z Londýna, který momentálně nahrává akustické skladby v IMW Studios v Londýně a při tom koncertuje se svojí pětičlennou skupinou The Lipstick Melodies. S Petem Dohertym absolvoval už několik evropských vystoupení.

Pete Doherty se narodil v Hexhame ve Velké Británii a jako teenager se přestěhoval do Londýna, kde potkal Carla Barâta, s nímž položili základy skupiny The Libertines. Později vydal s Babyshambles dvě úspěšná alba Down in Albion a Shotter's Nation. Jeho sólový debut vyšel v březnu 2009. Kromě hudby také maluje, píše a dokonce si zahrál ve filmu Confession Of A Child Of The Century s Charlotte Gainsbourg, který se promítal minulý rok na festivalu v Cannes.

Vstupenky na koncert jsou zatím k dispozici jen v Paláci Akropolis za 700 Kč.

 

zdroj: palacakropolis.cz, ape

zavřít