Hudba a dobré jídlo ovládnou na podzim Litoměřice

Vydáno 03.06.2013 | autor: Petr Lenk

Přesně v tomto duchu se ponesou zářijový Hudební Kreans Ostrovní festival, Vinobraní Litoměřice a říjnový Gastro Food Fest 2013. 

Hudba a dobré jídlo ovládnou na podzim Litoměřice Hudba a dobré jídlo ovládnou na podzim Litoměřice

Již tradiční Ostrovní festival se po roce vrací zpět na své místo činu a to na Střelecký ostrov k Labi. Letošní, již 5tý ročník ovládnou III. sestry banditos, Xindl X, Lola běží, Walda Gang, Wohnout a třešničkou bude vystoupení Pražského výběru.

Věřme, že nás tak jako v loňském roce nepostihne prohibice a tak budeme moci všem představit druhou stage, která musela být v loňském roce zrušena. A vězte, že Tatra Jagermeister stage přijede s těmi nejlepšími českými DJ´s.

kabat t jerabekHvězdou loňského ročníku Kreans Ostrovního festivalu byl Kabát

Litoměřické Mírové náměstí přivítá dobové Litoměřické Vinobraní a návštěvníci se budou moci těšit na cimbálovou muziku, ležení s královskou družinu nebo na koncert Petra Kotvalda. Samozřejmostí je, že burčáku všude poteče proudem a návštěvníci si budou moci vychutnat to nejlepší z českých vinic.

Gastro Food Fest je pilotní ročník nového foodového festivalu, který se bude konat v říjnu na výstavišti Zahrada Čech v Litoměřicích. Návštěvníci se mohou těšit na přehlídku těch nejlepších restaurací z celého Ústeckého kraje, pivovary, vinařů, přehlídku barmanů, cukrářů a kuchařů. Nebude chybět doprovodný program jak pro děti, tak pro celou rodinu.

Ústecký kraj byl jedním z posledních, kterých se food festivaly vyhýbaly. Věříme, že se i tato akce stane v regionu velmi oblíbenou a během pár let se tak jako Ostrovní festival, stane akcí tradiční.

litomerice fest

Vinobraní Litoměřice
Termín: 20. - 21. 9. 2013
Místo: Mírové náměstí a okolí, Litoměřice
Vstupné: zdarma

Ostrovní festival
Termín: 21. 9. 2013
Místo: Střelecký ostrov, Litoměřice
Vstupné: Předprodej – 190 Kč, na místě 290 Kč
www.vinobranilitomerice.cz

Gastro Food Fest
Termín: 25. – 27. 10. 2013
Místo: Výstaviště Zahrady Čech, Litoměřice    {vypnoutslider}
www.gastrofoodfest.cz     

PR, foto Tomáš Jeřábek 

zavřít