Elektrická slepice nechá nahlédnout do soukromí Wohnout

Vydáno 24.07.2013 | autor: redakce

Na jaře roku 2011 vydali Wohnout své sedmé řadové album Našim klientům. Po celou dobu realizace byl s kapelou kameraman a fotograf Oleg Homola a natáčel všechny důležité momenty, které sestříhal do sedmdesátiminutového dokumentu s názvem Elektrická slepice.

Elektrická slepice nechá nahlédnout do soukromí Wohnout Elektrická slepice nechá nahlédnout do soukromí Wohnout

Welslep titulkaTento film je podle kapely výjimečný tím, že ukazuje všechny fáze zrodu jedné z jejich nejpovedenějších desek. "Táta nás s kamerou pronásledoval snad i na záchodě," komentuje natáčení Honza Homola.

Elektrická slepice vás provede brnkáním prvních hudebních nápadů, jejich zkoušením, nahráváním, aranžováním, či výrobou. Podíváte se jak se tvořil obal, natáčely klipy, fotily promofotky, zavede vás na tiskovou konferenci a koncerty, zkrátka vás seznámí se vším, co vydání takové jedné desky obnáší. "Myslíme, že lidem, kteří netuší jaká práce je vydat desku, tenhle dokument ukáže, že muzikant rozhodně není žádnej flákač," dodávají Wohnout.

A proč Elektrická slepice? To se dozvíte po stisknutí tlačítka "play". DVD je k dostání na shopu kapely a na všech koncertech, a to za 100 Kč.

 TZ

zavřít