Imodium a Lola běží zkrotí Vltavu, zahrají na parníku

Vydáno 12.08.2013 | autor: Marta Pušová

 Jako každý rok i letos odehrají Imodium letní pražský koncert na palubě parníku. Tentokrát si k sobě přibrali mladou pražskou čtyřku Lola běží.

Imodium a Lola běží zkrotí Vltavu, zahrají na parníku Imodium a Lola běží zkrotí Vltavu, zahrají na parníku

 imodium 3

Koncert, který se koná 13. srpna na parníku Cecílie, sice není první, který na palubě lodi Imodium absolvují, poprvé zde ale nevystoupí akusticky. Fanoušci se mohou těšit na poctivý elektrický set. Jako bonus navíc uslyší i nové pecky, jenž se objeví na chystaném albu.

Nová, v pořadí již čtvrtá deska by měla vyjít na podzim. Imodium si ke spolupráci přizvali producenta Martina Voláka, k němuž je váže silné pouto. Právě on totiž produkoval před lety jejich první desku. "Martin byl ten, kdo nás před bezmála deseti lety vlastně naučil hrát na nástroje. Naučil nás přistupovat k práci odpovědně a svědomitě. Zná nás jako své boty, protože nás neustále sledoval, i když jsme se řadu let neviděli. Vsadili jsme u spojení Imodia a Martina Voláka na jedinou věc - zúročit těch deset let, během kterých jsme my i Martin ušli kus cesty," říká frontman Tomáš.

Jako host vystoupí na parníku mladá pražská kapela Lola běží. Ta momentálně obráží české festivaly a do toho natáčí svoji prvotinu, z níž postupně představuje novinky na svém Bandzone profilu. Deska Zakřič svoje jméno by měla světlo světa spatřit do konce roku.

 mp

zavřít