VIDEO: Obyčejné dny neobyčejných Babyshambles

Vydáno 18.08.2013 | autor: redakce

Babyshambles jsou zpět a dávají to hlasitě vědět každých pár dní. Začali ohlášením data vydání nové desky, pokračovali uveřejňováním prvních singlů a nyní přišli s klipem k prvnímu singlu Nothing Comes To Nothing.

 

VIDEO: Obyčejné dny neobyčejných Babyshambles VIDEO: Obyčejné dny neobyčejných Babyshambles

babyshambles 26Babyshambles dorazí v prosinci do Prahy

Klip Nothing Comes To Nothing je z poloviny věnován kapele, která tu není prezentována jen Petem Dohertym. Svůj prostor dostávají všichni členové, kteří si užívají znovushledání a společné chvíle, když zkoušejí, poflakují se nebo neškodně dovádějí v zákulisí. Druhá půlka videa byla natočena na koncertě, který měla kapela v červenci v Paříži, kde Doherty střídavě žije. Na záběrech z koncertu jsou vidět Dohertyho sebedestruktivní sklony, když například nebezpečně skáče do publika, a zároveň detailní záběry na nadšené fanoušky v prvních řadách.

Nothing Comes To Nothing je hlavním singlem desky Sequel To The Prequel, která vyjde na začátku září. Byly již uveřejněny další dva singly Farmer's Daughter a Picture Me In A Hospital. Babyshambles budeme mít možnost vidět 9. prosince v pražském Lucerna Music Baru.

Jana Václavíková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít