VIDEO: Make My Heart Explode angažovali československého vlčáka

Vydáno 22.09.2013 | autor: redakce

Předkapela britských Hurts a jeden z objevů roku 2012 zveřejnila klip k novému singlu Maybe. Režie klipu se již potřetí ujala kapela sama.

VIDEO: Make My Heart Explode angažovali československého vlčáka VIDEO: Make My Heart Explode angažovali československého vlčáka

mmhe zari1

Ve čtyřminutovém filmu, který měl premiéru na hudební stanici Mixer.cz, účinkují kromě členů Make My Heart Explode (Filip Gemroth & Vladimír Staněk) Eva Slabá (Czechoslovak Models), Attila (československý vlčák) a Ferdinand (Porsche Carrera 1974).

"Maybe je píseň o (zdánlivé) pomíjivosti okamžiků, lásky i krásy. Chtěli jsme v krátkém čase necelých 4 minut převyprávět příběh, který jsme si vymysleli při skládání písně. Vnímáme estetiku naší hudby v kontextu - je pro nás velice důležitá jak hudba, tak vizuální stránka, proto se snažíme tvořit obojí společně,"  říkají Make My Heart Explode.

Chytlavé melodie, snové synth plochy a výrazná rytmika - tak by se dala charakterizovat hudba pražské kapely Make My Heart Explode. Eponymní debutovou desku si kapela produkovala sama, je ovlivněná space-rockovou hudbou 70. a 80. let, stejně tak jako současnou popovou.

dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít